Casa Verina > Liguria > Agriturismo Andrea – La Spezia (2+2 pers.)

Agriturismo Andrea – La Spezia (2+2 pers.)

Nieuwe appartementen gelegen in een unieke positie. Voor degene die van avontuur houden en de vele bezienswaardigheden van zuid Ligurië willen ontdekken zoals de “Cinque Terre” maar eveneens de beroemde Toscaanse steden zoals Pisa en Luca.

Andrea biedt zijn gasten 6 nieuwe appartementen, met een volledig uitgeruste keuken. De plaats is een open deur naar een andere wereld: een wereld van smaken, sensaties, vrede en unieke landschappen, die hij graag met u wilt delen.

Vanuit onze agriturismo, omgeven door een terrasvormige olijfboomgaard en de typische mediterrane flora, kunt u een bezoek brengen aan de Cinque Terre en u mee laten slepen door de geur van de zee.

Het zwembad met terras ligt op slechts enkele meters afstand met waar u kunt zonnen op comfortabele strandstoelen en bedden.

Onze accommodaties zijn modern en voorzien van elk comfort die u nodig heeft. Andrea biedt één- of twee-kamer appartementen.

U kunt ook een flatscreen huren voor degene die een langere periode in elk moment van het jaar willen verblijven tegen zeer redelijke vergoedingen en, op verzoek, met specifieke thuishulp, met name voor de ouderen.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »