Casa Verina > Spanje > Appartement Gemma – Malaga – Torrox Costa

Appartement Gemma – Malaga – Torrox Costa

Dit appartement aan het strand is ideaal voor families of kleine groepen die op zoek zijn naar een plek direct aan het strand, in een rustige omgeving die ook dichtbij genoeg is voor leuke, levendige plekken!

Slechts vijf minuten lopen naar Torrox Costa promenade en een tien minuten rijden naar de mooie steden Nerja en Torre del Mar.

De locatie direct aan het strand, dicht genoeg bij veel geweldige restaurants en strandbars, betekent dat u het gebied helemaal niet hoeft te verlaten als u alleen maar zon, zee en ontspanning wilt!

De huur van het appartement omvat ook zowel bad- als strandhanddoeken, zodat u zich tijdens het inpakken daar niet aan hoeft te denken.  Er is ook een wasmachine en stranduitrusting klaar en beschikbaar voor uw gebruik tijdens uw verblijf.

Voor kleine kinderen vindt u enkele spelletjes en speelgoed voor zowel volwassenen als kinderen, waar u gebruik van mag maken. Reiswiegjes kunnen ook worden verstrekt indien nodig en we hebben links naar een babyhuurbedrijf, mocht u nog andere apparatuur nodig hebben.

De wijk is een rustig gebied tussen Torrox en Nerja, met een prachtig stuk strand en vele voorzieningen. Je kunt over het strand naar een lokale bar of restaurant wandelen en het echte leven een paar dagen vergeten!

Er is een busdienst die langs de kust rijdt en die u naar de andere grote steden en dorpen brengt, met verbindingen naar de steden Málaga en Granada. Toegang tot de snelweg is minder dan vijf minuten rijden.

Een auto huren is niet nodig want voor slechts 35 euro brengt onze taxi je naar het appartement. Wil je toch een auto huren, wij kunnen dat regelen voor een zeer voordelige prijs. Een creditcard is niet nodig.

Er is een Nederlandse dokters praktijk met cardioloog, fysiotherapeut, dermatoloog etc. Check de volgende website: http:centromarysalud.com

Appartement Gemma - Malaga - Torrox Costa Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.