Casa Verina > Spanje > Appartement Silke – Malaga – Torrox Costa

Appartement Silke – Malaga – Torrox Costa

Bezoek ons ​​prachtige appartement met uitzicht op zee in Torrox Costa aan de Costa del Sol. Het appartement ligt op 200 meter van het strand en wordt omgeven door prachtig aangelegde tuinen.
Het gemeenschappelijk zwembad ligt op 50 meter van het appartement en nodigt u uit om te relaxen en zwemmen. Er staan 2 tennisbanen tot uw beschikking.

Een auto huren is niet nodig. Onze taxi haalt u op van de luchthaven. (prijs 55 euro. Normale prijs 85 euro). Wil je toch een auto huren, wij kunnen dat regelen voor een zeer voordelige prijs. Een creditcard is niet nodig.

Grote supermarkten zoals Aldi en Lidl zijn met 2 minuten te bereiken. Er is een boodschappen trolley aanwezig zodat je niet met zware tassen hoeft te lopen. Op maandag morgen is er een grote markt.

De bus en taxihalte zijn eveneens in 2 stappen te bereiken. Voor nog geen 4 euro ga je met de bus naar Malaga of Granada. En voor een paar euro naar witte stadjes zoals Nerja, Frigiliana en Torrox Pueblo.

Winkels, bars en restaurants liggen op loopafstand.

De promenade nodigt u uit om heerlijk te wandelen. In de cafés en restaurants direct aan het strand kan je de zonsondergang bekijken en je laten inspireren door de magie van de Spaanse kust.

Het pand heeft een gemakkelijke toegang tot de snelweg A7 en in slechts 15 minuten ben je in Nerja. Malaga en de luchthaven liggen op minder dan 40 km van het appartement.

Voor actieve vakantiegangers biedt deze regio ook sportieve activiteiten, zoals mountainbiken, wandelen door de dorpen of door de bergen, kanotochten, glijbanen met gigantische glijbanen of een wandeling door de Chillar (rivier in de buurt van Nerja). Er is voor elk wat wils!

Degenen die geïnteresseerd zijn in cultuur kunnen het Alhambra in Granada, de druipsteengrot in Nerja, de apen in Gibraltar of de prachtige jachthaven in Benalmadena bezoeken.
Ook is Malaga een prachtige stad die uitnodigt tot wandelen en winkelen.

Op korte afstand is er een Nederlandse dokters praktijk met cardioloog, fysiotherapeut, dermatoloog etc. Check de volgende website: http:centromarysalud.com

Appartement Silke - Malaga - Torrox Costa Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.