Casa Verina > Winterzon > Casa Blanca – Nerja – Malaga – Spanje

Casa Blanca – Nerja – Malaga – Spanje

Zeer aangename temperaturen in de winter periode!!

www.ryanair.com vliegt zeer voordelig van Eindhoven naar Malaga,www.easyjet.nl en www.transavia.nl vliegen eveneens voordelig van Amsterdam naar Malaga!!

Casa Blanca is gelegen in “El Capistrano Village”, een gezellig en typisch Spaans vakantiedorp van Nerja. Het dorp is omgeven door tuinen en zwembad.

El Capistrano Village bevindt zich in het dorp Nerja, een prachtig gebied tussen Sierras de Almijara en de Middellandse Zee, met de karakteristieke  smaak van de oude kustdorpen van Málaga.

Zeer dicht bij het dorp vind je de spectaculaire strand van Burriana, met zijn heldere water, of de Caves of Nerja, ook wel ‘Natural Cathedral of Costa del Sol’ genoemd.  Het is te vinden op ca twee minuten per auto van de villa, of 15 minuten lopen.
Het strand is ook te bereiken met de lokale bus, de bushalte bevindt zich vlak bij het huisje. Er zijn ook  andere kleinere stranden en baaien zoals Carabeo, El Chorrillo, Calahonda, El Salón,

De hoofdstad van de provincie, Málaga, met al haar millenniumgeschiedenis en haar kunst, ligt op slechts 50 km van het dorp.

Klik HIER  voor een rondleiding in het dorp:

 

Casa Blanca - Nerja - Malaga - Spanje Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.