• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Farmhouse Chiara – Lucca (2-6 pers.)

Farmhouse Chiara – Lucca (2-6 pers.)

Vakantie op een boerderij in Lucca in  het Toscaanse platteland!

Farmhouse Chiara bieden u het hele jaar de mogelijkheid om Toscane te ervaren vanuit zijn perspectief de mooiste, omringd door wijngaarden en olijfbomen, weg van de stress van het dagelijks leven, in contact met de activiteiten van een boerderij die leeft volgens de ritme van de seizoenen.

Hier de winter is mild, en vanaf het begin van januari beginnen ontelbare bloemen te bloeien. Tijdens de zomer, waait een koele bries vanaf de top van de heuvels en wijngaarden. In de herfst is de omgeving  getint met warme tinten geel en rood.

De farmhouse wordt omgeven door 45 hectare van het landgoed en wordt doorkruist door drie verschillende gemarkeerde paden voor lange wandelingen in contact met de natuur.

Elke week organiseren wij voor onze gasten een rondleiding in onze kelder, gevolgd door een proeverij van onze wijnen en onze olie en, op aanvraag, kan een vertrouwde kok uw maaltijden bereiden in de typische Toscaanse traditie.

Vanuit onze locatie zijn diverse plaatsen in Toscane gemakkelijk te bereiken met de auto: Lucca en historische villa’s rond de stad, Collodi (de stad van Pinokkio, de held van het verhaal van de kinderen), Pisa, Florence, Siena, Arezzo (prachtige kunst stad), Montecatini, Monsummano Terme (met natuurlijke grotten) en Bagni di Lucca met hun spa’s, Forte dei Marmi en Viareggio, de Garfagnana en de Cinque Terre ..

Er zijn tennisbanen en manege op een paar kilometer afstand en een golfbaan in Montecatini, een kleine supermarkt in de buurt en een aantal typische restaurants om te genieten van de lokale keuken.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »