Casa Verina > De Marche > Casa Peppe – Riv. del Conero (2-8 pers)

Casa Peppe – Riv. del Conero (2-8 pers)

Casa Peppe is gelegen op slechts 1.5 km van zee en het gezellige stadje Porto Recanati met zijn lange boulevard, restaurants, terrasjes met ijssalons. De zee is te bereiken met de fiets (die beschikbaar zijn) via een daarvoor aangelegde fietspad of natuurlijk met de auto.

De boerderij ligt op slechts 3 km van het gezellige stadje Numana , 12 km van Ancona waar je heerlijk kan winkelen, 5 km van Loreto  de bedevaartsoord een majestueuze heiligdom die beroemd is over de hele wereld.

De Riviera del Conero en wordt omgeven door prachtige natuur en stranden. Ook een bezoek aan de Grotten van Frasassi mag je niet overslaan.

Residence Casa Peppe is samengesteld uit twee structuren: Il Casale en Fienile  (de boerderij en de schuur) en heeft in totaal 23 appartementen die zijn ingericht in rustieke stijl en voorzien van alle comfort. De appartementen van Il Fienile zijn gesitueerd direct aan het zwembad. Il Casale is iets verder afgelegen.

Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken, airconditioning, televisie met satellietontvangst.

Rondom het zwembad bevinden zich ligbedden met parasols en er is een jacuzzi. U mag gebruik maken van de barbecues en de gemeenschappelijke eetruimte. Er is een eigen wasserette met strijkruimte. Bij de receptie en de bar heeft u toegang tot wifi internet.

In de nabije omgeving vindt u verschillende restaurants met hun heerlijke lokale specialiteiten en pizza’s.

De appartementen bestaan uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een zit/slaapsofa zodat er 2 extra personen kunnen slapen.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »