Casa Verina > Liguria > Casale Antico Paolo – Sarzana (2-6 pers)

Casale Antico Paolo – Sarzana (2-6 pers)

Een oase van het goede leven.
Sarzana: dit aangename pittoreske stadje, ten zuiden van Ligurië op de grens met Toscane, wordt omlijst door een monumentaal landschap met prachtige uitzicht over de Ligurische zee. Op korte afstand vind u de 5 beroemde pittoreske plaatsjes: Le Cinque Terre. Met een treintje zijn alle plaatsjes gemakkelijk en zeer voordelig te bereiken.

In 2003, werd deze oude boerderij zorgvuldig gerestaureerd door eigenaars Paolo en Haydee. Er werden 13 gezellige appartementen gerealiseerd, een receptie, een restaurant, een speeltuin en een zwembad met een grote parkachtige tuin.
De ideale plek voor een aangename en rustige vakantie. Casale Antico Paolo biedt zijn gasten ruime kamers met een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, telefoon, televisie en airconditioning.

Het park en het zwembad zullen volwassenen en kinderen plezier en ontspanning geven. In aanvulling op de grote speelplaats, kunnen de kinderen genieten van de mini-dierentuin, waar ezels, geiten, paarden en kippen. De instelling is vergelijkbaar met die van een boerderij, Antico Casale is de perfecte plek om in contact te komen met de natuur, zonder het opgeven van elk comfort.

 

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »