Casa Verina > Liguria > Casetta al Mare – San Remo (2 pers.)

Casetta al Mare – San Remo (2 pers.)

Direct aan zee vind u dit eenvoudig appartementje wat eens vissersverblijf was. Wanneer u de deuren openslaat ziet u de zee direct voor u, op slechts 3 meter. U valt in slaap met het geluid van de golfen van de zee. Dé ideale locatie van koppels die echt van de zee houden. Er is toegang tot een eigen privé strand.

Het appartementje is gelegen aan de kust in de Golf van Ospedaletti. De stad Ospedaletti heeft het mildste klimaat van de hele Riviera dei Fiori. Gelegen tussen Sanremo en Bordighera, het is slechts 19,3 km van de Franse grens.

Bent u een fietsliefhebber? Dan komt u nog meer aan uw trekken. Een lange fietspad voert langs de kustlijn van Ospedalleti tot bijna Imperia. (Klik op de volgende link voor meer informatie. www.pistaciclabile.com)

Op 30 meter bevind zich het hotel “Le Rocce Del Capo”. Dit hotel heeft een buitenzwembad met zeewater en is ingebed in de rotsen. Een exclusieve hoek van rust en privacy gewaarborgd door de bijzondere vorm van de kustlijn. Zelfs als de zee wild is kunt u rustig baden. Het is zeer gemakkelijk te bereiken.

Voor onze gasten hebben wij een arrangement mogen regelen. U kunt onbeperkt gebruik maken van het zwembad met 2 strandstoelen, een parasol en de douche voor de prijs van 215,00 euro p.w. Ook kunt u onbeperkt gebruik maken van het naastliggende strandje met ligbedden en parasol.

Klik HIER voor een filmpje van het hotel om alvast een kijkje te nemen.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »