• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Castiglionchio – Florence (2-11 pers.)

Castiglionchio – Florence (2-11 pers.)

De boerderij is een oude versterkte nederzetting uit de 12e eeuw heuvel in het kleine dal van de rivier “Mulino delle Rivolte’.

Rijk aan geschiedenis heeft het huis diverse bijgebouwen. De toren en het paleis hebben de twee prachtige kasteel deuren behouden. De boerderij ligt op slechts 15 km van het centrum van Florence, een stad rijk aan kunst, cultuur en geschiedenis, omringd door typisch Toscaanse landschap met wijngaarden, olijfbomen en omgeven door glooiende heuvels.

De appartementen zijn ontworpen in een warme en romantische Toscaanse stijl: Florentijnse terracotta vloeren, balkenplafonds en panelen, en smeedijzeren hemelbedden en de woonkamer uitgebreid met open haard.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte: groot terras of tuin of stoelen, parasol en tafel. Satelliet-tv en telefoon. Buiten is er een gemakkelijke toegang naar de twee zwembaden en een tennisbaan.

Wij bieden mogelijkheid tot paardrijden en mountainbiken, rondleidingen door de boerderij, de kelders en het museum. De boer laat u proeven van de typische producten. (zie info onderaan de pagina)

Er is een grote speeltuin, animatie voor kinderen, een Internet Point en een restaurant dat de mogelijkheid biedt om u van de Toscaanse specialiteiten te leten genieten.

Onze appartementen zijn perfect gerestaureerd met traditionele Toscaanse stijl, de meeste met open haard, gelegen in zowel het hoofdgebouw van de boerderij, als in de verschillende huizen omringd door wijngaarden en olijfbomen. Zij beschikken allemaal over een volledig ingerichte kitchenette, telefoon, satelliet-tv, een eigen ingang, tuin of terras ingericht. (Inclusief beddengoed met wekelijkse wissel).

Leuke links:

Fietsen in Toscane

Evenementen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »