Casa Verina > Toscana > Druiven Plukken – Toscane – Nocchi

Druiven Plukken – Toscane – Nocchi

Romantische druivenpluk week met kookworkshops in Nocchi in Toscane.

Prijs: 395,00 euro!!!

De prijs is inclusief:

verblijf, kookworkshops, diners, welkomst barbecue en wijnproeverij en nog veel meer.

De luchthaven van Pisa is op slechts 45 minuten!

Angelo, de trotse eigenaar van “Casa Gianna” organiseert wegens groot succes van voorgaande jaren nu twee druivenpluk weken met de daarbij behorende activiteiten zoals pasta en pastasaus maken. Ook wil hij zijn gasten weer graag de lokale wijnen en streekgerechten laten proeven. Dit is dé ideale gelegenheid voor cultuur snuivers om het echte Italiaanse leven te proeven. Er zullen twee halve dagen gelegenheid zijn om deel te nemen aan de traditionele druiven pluk. De deelname is niet verplicht.

Casa Gianna is een wijn en olijfolie boerderij in het kleine dorpje Nocchi nabij de beroemde steden Pisa en Luca. Casa Gianna heeft 6 appartementen met elk een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een klein losstaand huisje met een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden die aan elkaar geschoven kunnen worden. Ook is er een studio met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Elk appartement heeft zijn eigen keuken, badkamer en tuin met terras met eettafel en stoelen.

Casa Gianna heeft zijn eigen biologische groentetuin waar de gasten vrij gebruik van mogen maken. Er is een groot zwembad in de olijfgaard met zonneweide met ligbedden en parasols. Voor de gasten zijn er gratis ligbedden en parasols gereserveerd op het strand van Viareggio.

Op 200 meter is een lokaal restaurant waar je overheerlijke en voordelige streek gerechten kan nuttigen. Voor overige informatie zie de link van mijn website: “Casa Gianna

De druivenplukweek van 2021: 

11/09 – 18/09

Bij voldoende interesse kan er ook een olijfoogst worden georganiseerd in de maand oktober. De prijs en het programma zal hetzelfde zijn.

Voor het programma met de uitgebreide omschrijving klik op de button “Activiteiten” op deze pagina.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »