Casa Verina > Toscana > Druiven Plukken – Toscane – Camaiore

Druiven Plukken – Toscane – Camaiore

Druiven pluk weken en olijfoogst in Toscane.  Herhaling vanwege groot succes in nazomer 2019!! 

Angelo, de trotse eigenaar van “Casa Gianna” organiseert wegens het grote succes van de druivenpluk week van afgelopen september dit jaar 3 verschillende druivenpluk en olijfoogst weken met de daarbij behorende cursussen pasta en pastasaus maken. Ook wil hij zijn gasten weer graag de lokale wijnen en streekgerechten laten proeven. Dit is dé ideale gelegenheid voor cultuur snuivers om het echte Italiaanse leven te proeven.

Casa Gianna is een wijn en olijfolie boerderij in het kleine dorpje Nocchi nabij de beroemde steden Pisa en Luca. Casa Gianna heeft 6 appartementen met elk een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Elk appartement heeft zijn eigen keuken, badkamer en tuin met terras met eettafel en stoelen.

Casa Gianna heeft zijn eigen biologische groentetuin en een fruitgaard waar de gasten vrij gebruik van mogen maken. Er is een groot zwembad in de olijfgaard met zonneweide met ligbedden en parasols. Voor de gasten zijn er gratis ligbedden en parasols gereserveerd op het strand van Viareggio.

Op 200 meter is een lokaal restaurant waar je overheerlijke en voordelige streek gerechten kan nuttigen.

De weken worden als volgt  ingedeeld:

Witte druiven plukweek:            14/09 – 21/09
Rode druiven plukweek:           21/09 – 28/09
Olijvenoogst en olieproductie: 20/10 – 27/10

Prijs: €375 per persoon.

Voor het programma klik op de button “Activiteiten” op deze pagina.

Druiven Plukken - Toscane - Camaiore Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.