Casa Verina > Liguria > Casa Cinque Terre – Moneglia (2-6 pers.)

Casa Cinque Terre – Moneglia (2-6 pers.)

Deze gezellige agriturismo is gelegen in het dorpje Moneglia ten zuiden van de beroemde omgeving van “de Cinque Terre”. Vanaf uw terras heeft u adembenemend uitzicht over de blauwe zee.

Vijf aan de rotskust gelegen dorpjes vormen een afgesloten, over het land moeilijk bereikbaar gebied, waar de Ligurische cultuur bijna onveranderd behouden is gebleven. (de vele aangeboden boottripjes zijn zeker aan te bevelen!) Wie niet van drukte houdt, kan al een paar kilometer landinwaarts paradijselijke gelegen dorpjes vinden, waar het prettig toeven is. Via een treintje óf te voet kunt u simpel elk stadje van de Cinque terre bereiken. Vanaf Moneglia bent u al in 18 minuten met de trein in het eerste stadje van de 5 terre.

Welkom op onze kleine familie vakantie boerderij omgeven door de groene heuvels van Moneglia.

Onze gasten, zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals een hotel kan bieden. U heeft de gelegenheid de ongerepte omgeving te ontdekken en alle oude tradities en smaken te ervaren.

Vanuit uw verblijf bent u in een korte afstand in het midden van de natuur en de zee die zich op slechts 4 km bevindt.

Ons vakantiehuis is recentelijk gerestaureerd en biedt de gasten alle moderne faciliteiten en comfort. Wij bieden u de gelegenheid om onze biologische produkten te proeven.

Onze appartementen zijn uitgerust met een keuken, satelliet-tv, en zijn gestructureerd tot een maximum van 6 personen.

De tuin is ingericht met ligstoelen, parasols en een koele en geurige pergola, waaronder u van onze biologisch geteelde producten kunt proeven.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »