Casa Verina > Wintersport > Chalet Lores – Selva di Val Gardena

Chalet Lores – Selva di Val Gardena

Simpele dingen zijn zo vaak de beste. Misschien is dit de reden waarom zo veel reizigers houden van Chalet Lores in Selva di Val Gardena.

Chalet Lores is de perfecte accommodatie voor een heerlijke vakantie in de Dolomieten. Of u nu een fervent skiër bent, een familie op de vlucht van de hectiek van de stad, of een stel die het geluid van de stilte zijn vergeten,  dan hebben we de beste oplossing voor u.

U kunt de frisse berglucht inademen. Koken met lokale producten. Skiën en wandelen in deze paradijsachtige omgeving. Heerlijk rusten in de stilte van de natuur, ver weg van het lawaai van het verkeer.

Wedden dat je nu al veel beter voelt …

Hoe zou u uw appartement in de Val Gardena voorstellen? Waarschijnlijk denkt je aan een comfort, centraal gelegen, rust en warmte. Misschien zelfs met een prachtig uitzicht op de bergen, gewoon recht voor je, om de dag goed te beginnen. Je hebt gelijk! De appartementen van Chalet Lores zijn precies zoals je had gedacht.

De Chalet is gelegen een paar honderd meter van het centrum van de stad. Er is een supermarkt. Teaching kampen zijn vijf minuten lopen. Er is genoeg ruimte in onze appartementen zelfs voor grotere gezinnen. En bovenal, er is prachtig uitzicht.

En wat als u even iets anders wilt doen dan skiën? Maak je geen zorgen. Ga naar ons hotel, waar u een duik in onze gratis, overdekt zwembad kunt nemen.

Samengevat:

Er zijn één, twee en drie-kamer appartementen de meeste met balkon met uitzicht op de bergen. Gelegen op slechts 300 meter van het centrum van de stad. Gratis Wi-Fi-verbinding. Goed uitgeruste keuken. Gratis garage opslag locker voor ski’s, snowboards en schoenen.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »