Casa Verina > Wintersport > Residence Sebastian 1 – Arabba

Residence Sebastian 1 – Arabba

Welkom in de hart van de Dolomieten!

Residence Sebastian is gelegen in de hart van de Dolomieten. Hier kunt u zowel in de winter als de zomer de majestueuze schoonheid bewonderen van de natuur. Op de Campolongo pas ervaar je het echte  gevoel in de bergen! In de tussentijd zal de residence uw perfecte “shelter”, vol warmte en comfort zijn.

Residence Campolongo onderscheidt zich door zijn grote gemeenschappelijke ruimtes en door de grote verscheidenheid van de aangeboden diensten zoals: grote garage en parkeerplaats,
TV kamer en speelkamer met biljart, tafeltennis, videospelletjes en tafelvoetbal, bar met ontbijt op verzoek, wellness-ruimte,
verwarmde ruimte voor skies / schoenen en fietsen.

De liften zijn op ongeveer 800 meter van de residentie. In het winterseizoen kunt u de gratis skibus service gebruiken die u direct brengt naar het beginpunt van de stoel-liften van het Campolongopas, terwijl de terugkeer mogelijk is per ski (afhankelijk van de sneeuwcondities).

Wij bieden verschillende types van appartementen van één kamer appartementen tot vier kamer appartementen.  Alle appartementen zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort. Van de 32 appartementen in de residence zult u zeker één vinden die geschikt is voor u!

 

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »