Casa Verina > Wintersport > Residence Sebastian 2 – Dolomieten

Residence Sebastian 2 – Dolomieten

Welkom in het hart van de Dolomieten, Werelderfgoed UNESCO

Het complex is geplaatst in het centrum van Arabba in de buurt van de liften van het beroemde Sellaronda en de Portavescovo-Marmolada verbinding.

Ver weg van de stedelijke chaos, maar met alle services voor handen. Ondek de ongerepte bergen en valleien van de Dolomieten bergen zonder auto of skibus. Laat uw lichaam en geest te herstellen in het wellness centrum . Laat u verwennen met lekkernijen van de keuken in een vertrouwde en gastvrije sfeer.

Het is ons een genoegen u alle comfort aan te bieden in onze residence.

Tot uw beschikking staat een verwarmde garage, ski deposit met schoenverwarmers en ski lockers, play-ruimte voor kinderen, biljart, tafeltennis en wi-fi in het hele hotel. In de winter is er gratis toegang tot het wellness-centrum en een spa met zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte. Massages zijn op verzoek en tegen betaling.

Rijke en smaakvol zijn onze gerechten met een overvloedig aan antipasti en vegetarisch buffet. In de winter elke week een Ladin diner en op vrijdag een vis diner.

In hetzelfde gebouw vindt u de Stube Pub, een kapper en een sportwinkel met ski’s en skischoenen verhuur. Aan de voorzijde van het complex is een krantenwinkel, een service center met skipas kantoor, skischool, supermarkt, groenteboer, bank, postkantoor en apotheek.

 

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »